010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Doelgroep: licht tot matige verstandelijke beperkingADL: hoge mate van zelfredzaamheidMobiliteit: minimaal 1 uur achtereen kunnen lopenBegeleiding: 1 begeleider op 4 deelnemersZorg: verzorging wordt niet geboden

Zuid-Afrika, Kaapstad, 12 dagen, €2899

Kaapstad is de hoofdstad van de Westelijke Kaapprovincie en ligt op het zuidelijkste punt van Zuid-Afrika, tussen de Tafelberg en de Tafelbaai, aan de Atlantische Oceaan.

Kaapstad staat bekend als één van de mooiste steden ter wereld. We ontdekken de gezellige wijken, de prachtige natuur en fantas-tisch mooie stranden waar ook de zwartvoetpinguïns vrolijk rond huppelen. We bezoeken de machtige Tafelberg, het beruchte Robbeneiland, spotten rondzwemmende walvissen en gaan natuurlijk ook op Safari voor de Big Five. Leuke tips zijn: -Pinguïns Bouldersbeach -Safari Aquila Game Reserve -Wijnboerderij rondleiding -Kabelbaan Tafelberg -Slavernijmuseum -Walvis spotten Hermanusbeach (B) Villa nabij centrum van Kaapstad: woonkamer, zithoek, open keuken, toilet, terras. De slaapkamers: 2 aparte bedden, badkamer met douche en toilet.

Villa nabij centrum van Kaapstad: woonkamer, zithoek, open keuken, toilet, terras. De slaapkamers: 2 aparte bedden, badkamer met douche en toilet.

Reserveer deze vakantie
Zon vliegvakantie
Vertrek: 18 november 2024
Reiscode: SV.24.217B

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden en begeleiding
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 40,-
Groepsgeld activiteiten: € 135,-
Annuleringsverzekering: € 250,-
Bijkomende kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Haarlemmermeer
Groepsgrootte:
7 reizigers - 2 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: