010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Professionele, gediplomeerde zorgverleners

Naast het organiseren van een leuke vakantie is de zorg voor onze reizigers erg belangrijk. Daarom gaan bij iedere reis één of meer gediplomeerde zorgverleners mee als begeleider. Deze professionals zijn bij ons in dienst als teamleider, verpleegkundige, verzorgende of begeleider. Verantwoord begeleiden van onze reizigers doen wij vanuit een individuele benadering. Welzijn, persoonlijke wensen en mogelijkheden van iedere reiziger staan centraal.

Begeleiders worden goed getraind

Om de kwaliteit van zorg en vakantie te borgen, organiseren wij elk jaar voor alle begeleiders bijeenkomsten met workshops over bejegening, communicatie, agressie, zorg en teambuilding. Onze vaste zorgverleners krijgen hiernaast nog extra trainingen over leidinggeven, presentatie, samenwerking en verantwoordelijkheden binnen het team.

Wil jij ons team reisbegeleiders versterken?

Onze vakanties worden begeleid door een team van vrijwilligers onder leiding van één of meer professionals. Kijk op onderstaande pagina voor meer info.

Meer info

Wat doet het begeleiderteam?

Onze enthousiaste begeleiders doen er alles aan om het de reizigers helemaal naar hun zin te maken. Zij creëren een veilige en vertrouwde omgeving en zorgen voor persoonlijke aandacht, verzorging, medicatie en zakgeld. Maar het is wel vakantie natuurlijk! Dus zorgen ze ook voor een leuk en ontspannen programma met een gezellige sfeer die de vakantie onvergetelijk maakt.
Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: