010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu

Wie zijn onze begeleiders


Professionals als begeleider

Naast het organiseren van een leuke vakantie is de zorg voor onze reizigers erg belangrijk. Daarom gaan er op iedere reis één of meer door ons getrainde professionals mee als begeleider. Deze ervaren professionals met werkervaring in de zorg zijn bij ons in loondienst als teamleider, verzorgende IG of verpleegkundige. De teamleider geeft leiding aan het begeleiderteam en is eindverantwoordelijk voor een goede reisuitvoer van de vakantie waarin vakantieplezier en zorg centraal staan.

Het begeleiderteam en de taken

Onze professionals werken samen met enthousiaste vrijwilligers en stagiairs van Zorg-, Welzijn- en Sportopleidingen. Samen vormen zij het begeleiderteam dat minimaal bestaat uit 2 begeleiders, waarvan minimaal 1 professional als teamleider.De begeleiders doen er alles aan om het de reizigers helemaal naar hun zin te maken. Zij creëren een veilige en vertrouwde omgeving en zorgen voor persoonlijke aandacht, verzorging, medicatie en zakgeld. Maar het is wel vakantie natuurlijk! Dus zorgen ze ook voor een leuk en ontspannen programma met een gezellige sfeer die de vakantie onvergetelijk maakt.

Wil jij ons team reisbegeleiders versterken?

Onze vakanties worden begeleid door een team van vrijwilligers onder leiding van één of meer professionals. Kijk op onderstaande pagina voor meer info.

Meer info

Selectie en trainingen

Voor het aannemen van zowel de professionals als de vrijwilligers hanteren we een streng selectie- en screeningsbeleid. Vooraf aan de reis zijn er instructie-bijeenkomsten ter voorbereiding op de taken. Tijdens de reis krijgen de vrijwilligers en stagiairs bij het begeleiden van de reizigers de nodige ondersteuning van de professionals. De vrijwilligers krijgen tijdens de reis ook een ‘on the job’ training van de professionals om extra ervaring op te doen en deze kennis weer toe te passen op de vakanties die ze voor ons begeleiden.
Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: