010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Maak kennis met SET-ReizenBen jij de vrijwilliger die wij zoeken?

Onze vakanties worden begeleid door een team van vrijwilligers onder leiding van één of meer zorgprofessionals.

Vrijwilligerswerk
Lijkt het jou leuk om mee te helpen om onze reizigers met een beperking een onvergetelijke vakantie te verzorgen? Alle informatie en een aanmeldformulier vind je op onze speciale website voor vrijwilligers:

www.vakantievrijwilliger.nlBetaalde vacatures:

Wil jij mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke vakantie bieden? Ben je flexibel, energiek, enthousiast en kan je goed samenwerken? Misschien zijn deze vacatures dan iets voor jou!

Wij zijn altijd op zoek naar:
• Teamleider Reis/Begeleiderteam (SPH, SPW of CMV)
• Verpleegkundige A en/of B
• IG-Verzorgende
• Begeleider
• Touringcarchauffeurs (rijbewijs D)

Functie-eisen
Werken met mensen met een beperking is een bijzonder dankbare, uitdagende en afwisselende baan. Het vraagt wel om flexibele, enthousiaste kandidaten die stevig in hun schoenen staan en van aanpakken weten. Werkervaring met verstandelijk beperkte mensen en vrijwilligers is een pré. Naast deze kwalificaties zijn we op zoek naar een minimaal kandidaat een MBO-opleiding.

Arbeidsvoorwaarden
• Salaris, periode en aantal werkdagen in overleg. Het aantal te begeleiden vakantieweken is in overleg en afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Dit kan variëren van 2 reizen per maand tot een aantal per seizoen. Functie is voor bepaalde tijd (seizoenswerk) en start in april of mei.

Solliciteren kan door een motivatie brief en cv met een pasfoto te sturen naar:

info@set-reizen.nl
Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: