010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Wie zijn wij?

SET-Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide vakanties. Door de jarenlange ervaring en door te werken met professionele zorgverleners als begeleider is SET-Reizen al sinds 1996 het meest professioneel in begeleide reizen.

Wat wij bij SET-Reizen het leukst vinden? Dat is het vlekkeloos organiseren van begeleide vakanties met leuke activiteiten en toffe begeleiders. Voor een goede zorgverlening werken wij altijd met professionele zorgverleners zoals teamleiders, verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders.

Voordelen

Professionele begeleidersKleine groepenGroepen naar zorgvraagWTZi-beschikkingLid van NBAVAangesloten bij SGRVeilig en comfortabel busvervoerHaal & Breng-Taxiservice

Altijd professionele begeleiding

Onze professionals krijgen tijdens de vakantieweek ondersteuning van zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers en stagiairs van opleidingen in Zorg, Welzijn en Sport. Vanuit deze werkwijze zijn we uitgegroeid tot de meest professionele reisorganisaties in deze branche.

Vakantie wil je vieren

Door de agogische kennis en de ruime ervaring van onze begeleiders, bieden wij de reizigers een prettige en vertrouwde omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Plezier maken, gezelligheid en samen leuke activiteiten beleven, zorgen voor een fijne en onvergetelijke vakantie.

Onze andere merken in begeleide vakanties

SET-Reizen BV heeft verschillende merken met de volgende handelsnamen:

SET-Reizen, www.set-reizen.nl; (verstandelijk- en meervoudig beperkten)
Lunet Reizen, www.Lunetreizen.nl (verstandelijk- en meervoudig beperkten);
Librasol, www.librasol.nl (GGZ);
Twin Travel, www.twintravel.nl (visueel beperkten);
Het UitBureau, www.hetuitbureau.nl (ouderen);


Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: