010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu

Wie zijn wij?


25 jaar ervaring

SET-Reizen viert in 2021 zijn 25 jarig jubileum organiseert dus alweer 25 jaar de leukste begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Martijn, Eddy, Bianca, Esther, Lindy en Lonneke verrichten met heel veel plezier de werkzaamheden op kantoor om jullie allemaal een superleuke vakantie te kunnen bieden. Samen met onze enthousiaste begeleiders, bestaande uit zorgprofessionals, vrijwilligers en stagiairs bieden we jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie.

Het meest professioneel in begeleide reizen

Onze begeleiders zorgen voor gezelligheid, plezier, leuke uitstapjes en lekker eten. Maar de kwaliteit van begeleiding en zorgverlening die onze reizigers nodig hebben is natuurlijk net zo belangrijk. Door te werken met ervaren zorgprofessionals als begeleider kunnen wij naast een fantastische vakantie ook de zorg en aandacht bieden die de reizigers nodig hebben. Door deze werkwijze zijn we in onze branche ‘het meest professioneel in begeleide reizen’.

Voordelen

25 jaar ervaringProfessionele begeleidersKleine groepenVakanties in alle seizoenenVerschillende zorgcategorieënMeerdere opstapplaatsenLeuke bestemmingenInclusief vakantie/fotoalbumHaal&breng-serviceWTZi-beschikkingLid van NBAVAangesloten bij SGRVeilig en comfortabel busvervoer

Wie zijn onze reizigers

De vakanties van SET-Reizen in deze brochure zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die niet zelfstandig op vakantie kunnen. Deze doelgroep kent een grote diversiteit in zelfredzaamheid, zorg en mobiliteit. Om deze verschillen per vakantiegroep zo klein mogelijk te houden bieden we verschillende zorgcategorieën aan afgestemd op de zorgvraag van de reizigers.

Ons aanbod bestaat uit de volgende hoofdcategorieën:
Support (verstandelijk beperkten met hoge mate van zelfredzaamheid en goed mobiel);
Support+ (verstandelijk beperkten met redelijke mate van zelfredzaamheid en redelijk mobiel);
Care (verstandelijk beperkten met autisme/visuele beperking/rollator);
Care+ (verstandelijk beperkten met diabetes / rolstoel / verpleegkundige zorg);

Wie zijn onze begeleiders

Wij werken met zorgprofessionals als begeleider. Door de inzet van deze ervaren beroepskrachten in combinatie met enthousiaste vrijwilligers bieden wij onze reizigers een prettige en vertrouwde omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De juiste zorg, plezier maken, gezelligheid en samen leuke activiteiten beleven, zorgen voor een fijne en onvergetelijke vakantie.

Klik hier voor meer info over onze begeleiders

Onze andere merken in begeleide vakanties

SET-Reizen BV is gespecialiseerd in begeleide vakanties met mensen met een beperking. Door onze jarenlange ervaring in de branche van aangepaste vakanties hebben wij voor verschillende doelgroepen een specifiek aanbod ontwikkeld.

Onze merken zijn:
SET-Reizen, www.set-reizen.nl (verstandelijk- en meervoudig beperkten)
Librasol, www.librasol.nl (GGZ)
Twin Travel, www.twintravel.nl (visueel beperkten)


Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: