010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu

Wie zijn wij?


Ruim 25 jaar ervaring

SET-Reizen organiseert sinds 1996 de leukste begeleide vakanties voor mensen met verstandelijke beperking die niet zelfstandig op vakantie kunnen. Martijn, Eddy, Bianca, Esther en Julia verrichten met heel veel plezier de werkzaamheden op kantoor om jullie allemaal een superleuke vakantie te kunnen bieden. Samen met onze enthousiaste begeleiders, bestaande uit zorgprofessionals, vrijwilligers en stagiairs bieden we jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie.

Het meest professioneel in begeleide reizen

Onze begeleiders zorgen voor gezelligheid, plezier, leuke uitstapjes en lekker eten. Maar de kwaliteit van begeleiding en zorgverlening die onze reizigers nodig hebben is natuurlijk net zo belangrijk. Door te werken met ervaren zorgprofessionals als begeleider kunnen wij naast een fantastische vakantie ook de zorg en aandacht bieden die de reizigers nodig hebben. Door deze werkwijze zijn we in onze branche ‘het meest professioneel in begeleide reizen’.

Voordelen

Ruim 25 jaar ervaringProfessionele begeleidersKleine groepenVakanties in alle seizoenenVerschillende zorgcategorieënMeerdere opstapplaatsenLeuke bestemmingenInclusief vakantie/fotoalbumHaal&breng-serviceWTZi-beschikkingBetaling uit PGB mogelijkVeilig reserveringssysteemAangesloten bij SGR

Wie zijn onze reizigers

De vakanties van SET-Reizen in deze brochure zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die niet zelfstandig op vakantie kunnen. Deze doelgroep kent een grote diversiteit in zelfredzaamheid, zorg en mobiliteit. Om deze verschillen per vakantiegroep zo klein mogelijk te houden bieden we verschillende zorgcategorieën aan afgestemd op de zorgvraag van de reizigers.

Ons aanbod bestaat uit de volgende hoofdcategorieën:
Support (verstandelijk beperkten met hoge mate van zelfredzaamheid en goed mobiel);
Support+ (verstandelijk beperkten met redelijke mate van zelfredzaamheid en redelijk mobiel);
Care (verstandelijk beperkten met autisme/visuele beperking/rollator);
Care+ (verstandelijk beperkten met diabetes / rolstoel / verpleegkundige zorg);

Wie zijn onze begeleiders

Wij werken met zorgprofessionals als begeleider. Door de inzet van deze ervaren beroepskrachten in combinatie met enthousiaste vrijwilligers bieden wij onze reizigers een prettige en vertrouwde omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De juiste zorg, plezier maken, gezelligheid en samen leuke activiteiten beleven, zorgen voor een fijne en onvergetelijke vakantie.

Klik hier voor meer info over onze begeleiders

Speciaal aanbod voor GGZ

Naast begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren we ook begeleide vakanties speciaal voor GGZ cliënten. Deze reizen worden begeleid door ervaren GGZ-verpleegkundigen.

Kijk voor het aanbod voor Librasol op: www.librasol.nl

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: