010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu

WIJS OP REIS


Onbezorgd op vakantie

Genieten van je vakantie en weer veilig thuiskomen vinden we het aller belangrijkste. Een goede voorbereiding is daarin belangrijk. Maar je hoeft niet alles te regelen, want samen met onze begeleiders en lokale partners staan we klaar om je reis goed te laten verlopen en eventuele problemen bij calamiteiten op te lossen.

Hiervoor bieden we de volgende 6 Wijs Op Reis garanties:

Kleurcodes Wij voeren alleen reizen uit naar landen met kleurcode groen of geel (kijk op www.nederlandwereldwijd.nl). Code oranje en rood zijn onveilig door ernstige calamiteiten zoals natuurrampen, epidemieën en oorlog.

Kosteloos annuleren / omboeken Vanaf 30 dagen vóór de geplande vertrekdatum kan je kosteloos annuleren als aantoonbaar is dat het op de plek van bestemming door buitengewone omstandigheden niet meer veilig is om aan de reis deel te nemen.

Repatriëring Bij het boeken van een vakantie met vlucht of busreis ben je gedekt door onze repatriëringsgarantie. Indien er een ernstige calamiteit voordoet, zorgen wij ervoor dat je weer veilig thuiskomst.

Altijd bereikbaar Naast de normale kantooruren zijn wij in geval van nood 24/7 bereikbaar op ons noodnummer. Wij staan ook altijd in contact met het begeleiderteam en onze lokale partners.

Garantiefonds SGR Wij zijn lid van Garantiefonds SGR (lidmaatschapnr 2880). SGR staat garant als wij door financiële problemen je reis niet kunnen uitvoeren. Zij betalen de reissom aan je terug.

Calamiteitenfonds Wij zijn lid van Calamiteitenfonds. Het Calamiteitenfonds vergoedt de meerkosten wanneer je bij calamiteiten moeten worden gerepatrieerd. Ook niet genoten reisdagen komen voor vergoeding in aanmerking.

Verzekeren is ook belangrijk!

Naast deze door ons aangeboden garanties is het natuurlijk ook belangrijk om je te verzekeren.
Klik hier voor onze verzekeringenBrochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: