010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Doelgroep: verstandelijk met lichamelijke of visuele beperkingADL: van zelfredzaam tot geheel afhankelijkMobiliteit: van goed mobiel tot rolstoelgebondenBegeleiding: 1 begeleider op 1 tot 2 deelnemersZorg: verzorging is aanwezig, maar geen verpleegkundige zorg

PINKPOP / MAATWERK WIELEWAAL (202), 4 dagen, €1599

Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival op Megaland in Landgraaf. Het oudste en bekendste popfestival van Nederland en zoals we van Pinkpop inmiddels wel kunnen verwachten staan er ook dit jaar weer grote artiesten op het podium. LET OP: DEZE REIS IS ALLEEN TE BOEKEN VOOR WIELEWAAL-DEELNEMERS.

Misschien zien we volgend jaar Acda en De Munnik, Rihanna of Duo Lipa wel op Pinkpop verschijnen. Maar ook The Cure, Bon Jovi en Foo Fighters zijn mogelijk namen voor deze 53e editie Pinkpop 2024. We gaan het allemaal zien, horen en beleven want we verblijven het hele weekend op het rolstoeltoegankelijk deel van de supergezellige camping naast het festivalterrein.

Pinkpop Camping A: Rolstoeltoegankelijk, naast het festivalterrein gelegen (6 minuten loopafstand), aangepast toilet met douche aanwezig en een verzorgingsruimte met hoog-laagbed. Kampeertent: meerdere bedden per tent ruim van opzet, hulpmiddelen zoals hooglaagbed zijn ook mogelijk indien gewenst.

Reserveer deze vakantie
Limburg, Landgraaf
Vertrek: 21 juni 2024
Reiscode: CZ.W.24.202

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden en begeleiding
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 40,-
Groepsgeld activiteiten: € 0,-
Annuleringsverzekering: € 138,-
Bijkomende kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Groepsgrootte:
10 reizigers - 8 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
maatwerk: alleen te boeken voor Wielewaal deelnemers
Inclusief weekendticket Pinkpop(vrijdag+zaterdag+zondag)

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: