010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Doelgroep: verstandelijk met lichamelijke of visuele beperkingADL: van zelfredzaam tot geheel afhankelijkMobiliteit: van goed mobiel tot rolstoelgebondenBegeleiding: 1 begeleider op 1 tot 2 deelnemersZorg: verzorging is aanwezig, maar geen verpleegkundige zorg

WIELEWAAL (OP AANVRAAG)., 8 dagen, €2949

Genieten van de bergen in Tirol met prachtige uitzichten. Het Kaunertal staat bekend om zijn toegankelijkheid voor rolstoelen. Zo zijn er veel mooie rolstoeltoegankelijke bos- en bergpaden. Ook met de rolstoel kan je plaats nemen in een gondel naar de top van de een van de vele bergen met een prachtig uitzicht op gletsjers en de Kaunertal-vallei. Omlaag wandelen met je rolstoel kan natuurlijk ook. LET OP: DEZE REIS IS ALLEEN TE BOEKEN VOOR WIELEWAAL-DEELNEMERS.

In de omgeving van het prachtige Kaunertal is ervan alles te doen en te beleven: Leuke stadjes om te bezoeken, genieten van een heerlijke picknick in de natuur en bijvoorbeeld badderen in een zwembad. En in het appartement waar we verblijven kan je lekker ontspannen in de de sauna.

Haus Renate ligt midden in het Kaunertal en is een rolstoeltoegankelijk Gasthof/Pension. Hier verblijven we in verschillende toegankelijke appartementen. Ook beschikt Haus Renate over een wellness met infraroodcabine en een Finse Sauna. Buiten is er een grote tuin met terras en ligweide.

Reserveer deze vakantie
Oostenrijk, Tirol, Kaunertal
Vertrek: 13 juli 2024
Reiscode: CZ.W.24.020

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden en begeleiding
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 40,-
Groepsgeld activiteiten: € 221,-
Annuleringsverzekering: € 254,-
Bijkomende kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Utrecht
Groepsgrootte:
8 reizigers - 8 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: