010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Licht tot matige verstandelijke beperking. Hoge mate van ADL zelfredzaamheidZonder hulp of hulpmiddelen minimaal 1 uur lopen in redelijk tot normaal tempoOndersteunende begeleiding 1 op 4. Geen (medische) zorg en geen verzorging

Limburg, Valkenburg, 8 dagen, €999

Het voelt als buitenland. Toch vier je vakantie in eigen land. Geniet van alles wat dit gezellige toeristenstadje en de prachtige heuvels van Zuid-Limburg bieden. En dat is veel!

In Valkenburg vind je smalle straatjes met gezellige winkels, mergelgrotten, kastelen en ruïnes. Bovenop de Vaalserberg heb je een prachtig uitzicht op 3 landen: Nederland, België en Duitsland. Stap in de stoomtrein voor een historische treinrit door de heuvels of maak een rondvaart door de prachtige stad Maastricht. ‘s Avonds gaan we gezellig uit en maken we lol in de karaokebar.

Landal Kasteeldomein De Cauberg met speelveld, jeu-de-boulesbaan en restaurant. 8-Persoons bungalows met 2-persoonsslaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, woonkamer met zit- en eethoek, open keuken.

Reserveer deze vakantie
Recreatie busvakantie
Vertrek: 20 september 2021
Reiscode: SV.21.113

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 999,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 95,-
Annuleringsverzekering: € 80,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Utrecht
Hoek
Goes
Eindhoven
Groepsgrootte:
12 reizigers - 3 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
Landal Port Greve met zwembad, bowling- en midgetgolfbaan, strand en restaurant. 8-Persoons bungalows met 2-persoons slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, woonkamer, open keuken.

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: