010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Licht tot matige verstandelijke beperking. Hoge mate van ADL zelfredzaamheidZonder hulp of hulpmiddelen minimaal 1 uur lopen in redelijk tot normaal tempoOndersteunende begeleiding 1 op 4. Geen (medische) zorg en geen verzorging

Noord-Brabant, Hapert, 5 dagen, €699

Ontvlucht de koude wintermaanden kies voor een vakantie in gezellige wintersfeer. Geniet van het subtropisch zwemparadijs, laat je verwennen in het Beauty&Wellness centre en proef de lekkerste bourgondische gerechten in een van de vele restaurants op het park.

Deze week volop leuke winterse activiteiten. We bezoeken onder andere de Winter Efteling en het sfeervolle lichtjesfestival Glow in Eindhoven.Om weer lekker op te warmen kruipen we in de bungalow dicht bij het haardvuur, roosteren we marshmallows en drinken warme chocolademelk of een heerlijk glaasje glühwein. Ook in het park zijn er veel activiteiten te beleven en in het heerlijke subtropisch zwemparadijs vergeet je even dat het winter is.

Landal Landal Het Vennenbos; recreatiestrand, waterfietsen, subtropisch zwemparadijs, beauty&wellness-centrum, kinderboerderij, boogschietbaan, bowlingbaan, midgetgolfbaan, amusementshal. 8-Persoonsbungalow; 4 tweepersoons slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, woonkamer, openhaard, zit-/eethoek, open keuken.

Reserveer deze vakantie
Recreatie busvakantie
Vertrek: 9 november 2020
Reiscode: SV.20.614

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 699,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 95,-
Annuleringsverzekering: € 61,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Zwembad Den Hommel
Groepsgrootte:
12 reizigers - 3 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
1 x uit eten
Winter Efteling
Lichtjesfestival Glow Eindhoven
Subtropisch zwemparadijs
Landal Fun & Entertainment programma
Lekker eten
Leuke activiteiten

Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: