010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Doelgroep: licht tot matige verstandelijke beperkingADL: hoge mate van zelfredzaamheidMobiliteit: minimaal 1 uur achtereen kunnen lopenBegeleiding: 1 begeleider op 4 deelnemersZorg: verzorging wordt niet geboden

Reunieweekend (Support en Support+), 3 dagen, €249

Het Reünie-weekend van SET-Reizen is de manier om aan het eind van het jaar weer samen met je reisgenoten en onze begeleiders mooie vakantieherinneringen op te halen en leuke activiteiten te ondernemen. Dit weekend staat bol van de gezelligheid met, lekker eten en veel verschillende activiteiten zoals zwemmen, bowlen, Lowland-games met spannende spelactiviteiten en natuurlijk ook bingo, dansen, relaxen en bovenal samen veel lol maken.

Je kan rechtstreeks opstappen in Utrecht, of afreizen naar de accommodatie of onze taxiservice boeken (thuis halen en brengen) voor 25 euro per enkele rit. Dit weekend is bedoeld voor reizigers die mobiel en redelijk zelfredzaam zijn (zorgcategorie Support en Support+).

Vakantiepark Westerbergen is een veelzijdig park met een lange toeristische traditie en een geheel eigen charme. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer en uiteraard vele faciliteiten. Het park ligt te midden van natuurgebieden, het grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld en ligt op steenworp afstand van Boswachterij Ruinen. Vanuit je bungalow wandel je dus zo de wijde natuur in!

Reserveer deze vakantie
Drenthe, Echten
Vertrek: 8 november 2024
Reiscode: SV.24.6644A

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden en begeleiding
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 40,-
Groepsgeld activiteiten: € 0,-
Annuleringsverzekering: € 22,-
Bijkomende kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Utrecht
Groepsgrootte:
120 reizigers - 30 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
Bowlen
Lowland-games
Bingo
live-muziek
Dansen
Zwemmen

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: