010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
FacebookTwitterYouTube

Menu
Doelgroep: verstandelijk met lichamelijke of visuele beperkingADL: van zelfredzaam tot geheel afhankelijkMobiliteit: van goed mobiel tot rolstoelgebondenBegeleiding: 1 begeleider op 1 tot 2 deelnemersZorg: verzorging is aanwezig, maar geen verpleegkundige zorg

LG / Wielewaalgroep, 6 dagen, €1899

LET OP: DEZE REIS IS GERESERVEERD VOOR WIELEWAAL DEELNEMERS EN KAN NIET DOOR ANDEREN GEBOEKT WORDEN!! In het prachtige landschap van Slenerzand ligt ons vakantiehuis de Kibbelhof. Heerlijk ontspannen in bossen, bij beekjes en weides. Hier kunnen we veel leuke uitjes maken en heerlijk genieten! Voor feestliefhebbers is er deze leuke vakantie met veel gezelligheid. Op Oudejaarsavond eten we oliebollen, steken de vuurkorf en sterretjes aan en genieten we van het prachtige vuurwerk.

Vlakbij ligt grote bosvijver ‘de Kibbelkoele’. In deze prachtige omgeving kan je heerlijk wanden en ontspannen. Er zijn in de buurt oeroude Hunebedden te vinden! Ook erg leuk is Wildlands in Emmen en het nostalgisch museumdorpje Orvelte. Eenmaal terug in ons vakantiehuis organiseren we leuke activiteiten. De woonkamer is in kerstsfeer en we bakken oliebollen, appelflappen en ander zoets. Op oudjaar tellen we samen af en klokslag twaalf uur proosten we op het nieuwe jaar. Tijdens het feestje genieten we van het vuurwerk, karaoke en de gezelligheid van samenzijn. Op Nieuwjaarsdag slapen we natuurlijk lekker uit.

Vakantiehuis De Kibbelhof is rolstoeltoegankelijk, heeft een woon-, eet- en recreatiezaal met tuinterras en is voorzien van slaapkamers met 2 bedden en badkamers met aangepaste douche en toilet.

Reserveer deze vakantie
Drenthe, Schoonoord
Vertrek: 27 december 2023
Reiscode: CZ.W.23.9199 wielewaal

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden en begeleiding
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 35,-
Groepsgeld activiteiten: € 100,-
Annuleringsverzekering: € 164,-
Bijkomende kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Groepsgrootte:
10 reizigers - 10 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
Wildlands Adventure Zoo
Hunebedden
Museumdorp Orvelte
Oud & Nieuw vieren met oliebollen
Lekker eten

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: