010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Licht tot matige verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. ADL afhankelijkMinder mobiel tot rolstoelgebonden. Accommodatie en busvervoer is rolstoeltoegankelijkOndersteunende en verzorgende begeleiding 1 op 1. Bevoegd medische zorg (Verpleegkundige) aanwezig

Concert Frans Bauer, 4 dagen, €999

Midden in het groene hart van Overijssel en aan de voet van de Lemelerberg ligt het pittoreske plaatsje Lemele. Op en rondom de Lemelerberg liggen uitgestrekte bossen en geurige heidevelden. Door de hoogte van deze berg is er een uniek uitzicht op de prachtige natuurgebieden in de directe omgeving.

Op de opstapplaats klinkt het lied; ‘Heb Je Even Voor Mij’ van Frans Bauer al uit onze bus. Neem de laatste CD van hem mee, dan draaien we die ook. Deze dagen gaan we genieten van muziek en leuke activiteiten. De grote klapper is natuurlijk dat we met z’n allen naar het theaterconcert van Frans Bauer gaan. Volop meezingen en misschien wel een mogelijkheid om een handtekening te vragen.

Groepshotel Hallehuis (Imminkhoeve) is rolstoeltoegankelijk, heeft een woonkamer, eetzaal en een recreatiezaal. De slaapkamers zijn voorzien van 2 bedden en een badkamer met aangepaste douche en toilet.

Reserveer deze vakantie
Overijssel, Lemele
Vertrek: 5 maart 2020
Reiscode: GC.19.784 Frans Bauer

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 999,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 60,-
Annuleringsverzekering: € 83,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Zwembad Den Hommel
Groepsgrootte:
12 reizigers - 10 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
Theaterconcert Frans Bauer
Lekker eten
Muziek quiz en Karaoke
Uitstapjes
Winkelen
Veel muziek

Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: